Finnish Talent Racing avauksessa tavoitteet korkealla

Uusi tiimi suomen ratamoottoripyöräilyssä Finnish Talent Racing aloittaa kilpailut 27.6.2020 Kemorassa. Olemme uusi tiimi ja kauden myöhäinen aloitus sopii meille erinomaisesti, olemme päässeet testaamaan ja kehittämään tiimin toimintaa useammalla viikonlopun testillä ja kaikki pitäisi olla valmista. Edessä on poikkeuksellinen viikonloppu epidemian rajoitusten ja tiukennetun aikataulun vuoksi. Kaikki solo-pyörien aika-ajot ja kilpailut on siirretty pidettäväksi sunnuntaiksi ja tämä tuo haasteita uudelle tiimille sekä kuljettajille. Meillä on kuskeja molemmissa SM-luokissa, Suberbike 1000 ja Superstock 600 ja näin tiukassa aikataulussa ei ole varaa virheisiin. Kertoo tiimin avaukseen valmistautumisesta toiminnasta vastaava Petri Paavilainen.

Kuljettajista Teemu Welander nro. 47 kilpailee Suberbike 1000 luokassa. Teemu on SM-luokassa ensikertalainen, mutta hyvien esitysten myötä tavoite on asetettu kymmenen parhaan joukkoon.

Juho Kantola nro. 36 on niin ikään ensikertalainen SuperStock 600 luokassa. Juho on omaksunut isomman pyörän nopeasti ja tavoite on olla maalissa kympin sakissa.

Peetu Paavilainen nro. 12 ajaa toista kauttaan SuperStock 600 luokassa. Peetulla on hyvät mahdollisuudet ajaa jopa voitosta, mutta kärkipaikat tarvitsevat kivenkovassa luokassa aivan nappisuorituksen niin tiimiltä kuin kuljettajaltakin. Peetulla on edessä kiireinen viikonloppu, koska hän avaa kautensa jo lauantaina osallistumalla sivuvaunujen kilpailuun Markku Artiolan purkkiorjana (matkustaja), kaksikon kilpailunumero on 38.

 

Osakilpailu: 1 / 4

Järjestävä seura: West Coast Racing Club Ry

Moottorirata: Kemoran moottorirata, Kemorantie 161, 69750 Veteli

 

Kilpailuviikonlopun aikataulu:

pe: vapaat harjoitukset

la: vapaat harjoitukset sekä sivuvaunujen aika-ajot ja kilpailut

su: solo-pyörien aika-ajot ja kilpailulähdöt

https://www.roadracingsm.fi/dz/documents/Aikataulu_KEMORA_2020%2C_yleis%C3%B6_16.6.2020.pdf

 

Lisätiedot:

https://www.roadracingsm.fi/

https://www.talentracing.fi/

https://www.facebook.com/Finnishtalentteam

Lipunmyynti: https://www.tiketti.fi/1-osakilpailu-kemora-kemoran-moottorirata-veteli-lippuja/69986

 

Road racingin SM-sarja

Ratamoottoripyöräilyn Circuit Racing SM-sarjassa jaetaan Suomen mestaruudet kahdessa luokassa: Superbike (1000 cc) ja Superstock (600 cc). Suomen-Cup mestaruudet: MiniGp, Sivuvaunut ja Supersport 300 (300cc). Kilpailuviikonloppuina ajetaan lisäksi seuraavissa kansallisissa luokissa: Jokamiesluokka, FinMoto3 (250cc) ja Retro superbike

 

Mestaruudet ratkotaan neljänä kilpailuviikonloppuna, joissa kussakin ajetaan kaksi kilpailulähtöä. Kilpailut ajetaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

27-28.6.2020                      Kemora (Veteli, www.kemora.fi)

1-2.8.2020    Alastaro (Virttaa, Loimaa, www.alastarocircuit.fi)

15-16.8.2020 Motopark (Virtasalmi, www.motopark.fi)

19-20.9.2020 Auto24Ring (Pärnu, Viro, www.auto24ring.ee)

Jaa uutisemme

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on digg
Share on skype
Share on email
Share on print

Jätä kommenttisi