Finnish Talent Racing tuplavoittoon Alastaron rengasruletissa

Kilpailuviikonloppu lähti hyvin käyntiin, kun Peetu Paavilainen ajoi kauden ensimmäisen paalupaikkansa Alastaron SM-osakilpailussa, sunnuntain aika-ajoissa. Aika-ajo ajettiin kuivalla, mutta ensimmäiseen kilpailuun lähdettäessä sää oli epävakaa ja tiimi teki viime hetkellä päätöksen vaihtaa sadekelin renkaat. Kisan alussa rata oli vain osittain märkä ja Peetu ajoi tiukkaa kisaa Eemeli Lahden kanssa, jolla oli kuivankelin renkaat. Kilpailun puolessa välissä sade hieman yltyi ja Peetu pääsi helposti Eemelin ohi ja karkuun. Paavilainen ajoi ylivoimaisesti voittoon.

Toiseen kilpailuun lähdettiin kuivalla kelillä ja Lahti sai jälleen todella hyvän startin ampaisten kärkeen. Paavilainen pääsi kuitenkin aivan Emen kantaan hiillostamaan, jolloin Lahdelle sattui ikävä kaatuminen ja Paavilainen otti kisassa johtoaseman, pitäen sen helposti kontrolloiden maaliviivalle saakka. Paavilaisen kilpailuviikonlopun kruunasi myös uusi rataennätys, kun Peetu kellotti kisassa kierrosajaksi uudet sekunttiluvut 1:17:803. SM-pisteissä Paavilainen nousi kärkeen, 14 pisteen erolla Eemeli Lahteen.

Peetu Paavilainen kilpaili myös Markku Artiolan purkkiorjana. He lähtivät kilpailuihin neljännestä ruudusta ja he sijoittuivat ensimmäisessä kilpailussa kolmanneksi ja toisessa kilpailussa neljänneksi. SM -pisteissä Artiola ja Paavilainen ovat toisella sijalla.

Kokonaisuudessaan kilpailuviikonloppu oli meidän osalta onnistunut.

”Meillä oli vielä perjantaina pieniä haasteita pyörän säätöjen suhteen, mutta kilpailupaikalla olleen Michelinin teknisen tuen yhteistyöllä saatiin pyörä todella hyvin säätöihin. Ja tietysti koko tiimi sekä Peetu tekivät upeasti töitä koko viikonlopun” Petri Paavilainen kertaa tiimin kilpailuviikonloppua Alastarossa.

Seuraava SM-osakilpailu ajetaan Motoparkin radalla 15-16. elokuuta.

 

Jaa uutisemme

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on digg
Share on skype
Share on email
Share on print

Jätä kommenttisi