Paavilainen ja Sarjos kaksoisvoittoon Motoparkissa

Peetu Paavilaisella viikonloppu oli jälleen erittäin onnistunut. Hän ajoi varmasti viidennen ja kuudennen SM-osakilpailun voittoon, ja on nyt SM-pisteissä 64 pistettä edellä seuraavana olevaan Eemeli Lahteen.

Talent Racing sai myös uutta potkua SM-sarjaan, kun tiimiin astui mukaan Jasmin Sarjos. Sarjos on kilpaillut säännöllisesti jo vuodesta 2008, Suomessa ja ulkomailla. Hän on vuosien aikana kärsinyt useista loukkaantumisista, mutta palo radalle on suuri ja hän löysi paikkansa Talent Racing tiimistä.

Kauden viides kilpailu olikin vaihderikas. Paavilainen lähti kisaan paalulta ja Sarjos viidennestä lähtöruudusta. Kesken kilpailun, radalle ilmestyi öljyä, ja useat kuljettajat joutuivat keskeyttämään kisan. Koko kilpailu lopulta keskeytettiin ja uusintalähdössä Paavilainen lähti jälleen paalulta ja Sarjos toisesta lähtöruudusta. Rataolosuhteet olivat toisessa lähdössä haastavat, mutta Paavilainen ja Sarjos pystyivät ajamaan kilpailun loppuun asti, vankalla ammattitaidollaan. Tällä ammattilaisen asenteella he kuittasivat kilpailusta kaksoisvoiton, Talent Racingille, Paavilaisen voittaessa ja Sarjoksen tullessa toiseksi.

Kauden kuudes osakilpailu oli Paavilaiselle helppo. Startti ei kuitenkaan onnistunut, ja hän putosi toiseksi, mutta kuittasi ykköspaikan nopeasti takaisin itselleen. Loppukisan hän saikin ajella kenenkään häiritsemättä, aina voittajana maaliin saakka. Paavilaisen kisaviikonloppu koostui myös sivuvaunujen SM-Cup osakilpailuista, joissa molemmissa lähdöissä hän sijoittui Artiola Sidecar Racing tiimissä toiseksi, yhdessä kuljettaja Markku Artiolan kanssa.

Sarjos sen sijaan tarjosi jännitystä koko kuudennen osakilpailun ajan. Naisenergiaa oli ilmassa, kun Sarjoksen kilpakumppani Kirsi Kainulainen hiosti häntä lähes koko kilpailun ajan. Kovan taistelun jälkeen, Sarjos ajoi ruutulipulle viidentenä.

”Oli loistavaa saada Jasmin tiimiimme. Hänellä on vuosien kokemus ratamoottoripyöräilystä, niin kuljettajana kuin varikkohenkilökuntana, ja se näkyy hänen olemisessaan ja tekemisessään. Sarjos tuli tiimiin omalla Yamaha pyörällä, ja tiimin kanssa saimme pyörää toimivammaksi. Muutenkin yhteistyö molempien kuljettajien ja tiimin muun henkilökunnan kanssa oli loistavaa, ja koko viikonloppu tehtiin töitä hyvällä fiiliksellä”, summaa Talent Racing Teamin tiimipäällikkö Petri Paavilainen.

 

Seuraavat SM-osakilpailut ajetaan ensimmäistä kertaa KymiRingillä 29-30.8.

Jaa uutisemme

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on digg
Share on skype
Share on email
Share on print

Jätä kommenttisi